The Real World Madrid

This is the true story... of a number of strangers... picked to live in a house...work together and have their lives taped... to find out what happens... when people stop being polite... and start getting real.
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Kristen 'Kiki' Noah Salvatrice De Luca

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kiki

avatar

Aantal berichten : 63
Registratiedatum : 29-12-10

BerichtOnderwerp: Kristen 'Kiki' Noah Salvatrice De Luca   wo dec 29, 2010 5:48 pm

Volledige naam: Kristen Noah Salvatrice De Luca
Bijnaam: Kiki, dat is tevens haar roepnaam.
Leeftijd: (minstens 18) 18
Geslacht: Vrouw
Afkomst: Italiaans
Familie: Kiki's familie is ENORM. Haar tweeling broertjes Gaspare en Xavier zijn de jongste, 6 jaar. Tussen haar en Gaspare en Xavier zitten nog Abree, haar zusje van 14, en Valentino, van 16. Ook boven Kiki zitten nog wat broers en zussen: Zo heb je Raffaelo van 20 en Felice van 23. Felice is dan ook de oudste van haar naaste familie. Haar vader, Leonardo, is 46. Hij is nog steeds getrouwd met haar moeder, Paulina, van 40, die 17 jaar oud was toen ze Felice kreeg. Voor de rest heeft Kiki nog heel veel neefjes, nichtjes, tantes, oom's, etc. De meesten wonen nog in Florence, Toscane (italië, doh) Ohja Kiki heeft een hele lieve vriend, Vinny.
Verleden: Kiki is het laatste kind van haar moeder dat in Florence geboren is. Toen Kiki acht werd verhuisde zij, met haar ouders en Raffaelo en Felice, naar Staten Island, New York. Italiaanse vrienden van hen woonden daar, en hadden hen verteld dat het er geweldig was. Veel van Kiki's oom's en tante's, neven en nichten wonen nog wel in Italië.
Kiki groeide dus op in Amerika. Ze leerde de Engelse taal, en ook thuis spraken ze Engels. Haar ouders vonden het belangrijk om in te burgeren, en pas nadat de kinderen naar bed gingen, mocht de tv op een italiaanse zender en spraken zij Italiaans met elkaar. Wel werden Italiaanse gebruiken behouden.
Kiki had een rustige, liefdevolle jeugd. Ze kreeg de aandacht die ze nodig had en werd vertroeteld, net als de rest van haar broers en zusters. Kiki's moeder lijkt het er het zwaarst mee te hebben dat ze in een huis gaat zitten met andere jongeren, zover van huis.

Karakterbeschrijving:
Kiki is erg lief, zorgzaam en sociaal. Typisch Italiaans. Ze is liefdadig en heeft geen problemen met delen. Ook is ze erg spontaan en vind ze het niet moeilijk om een gesprek met iemand aan te knopen. Ook is ze best intellligent. Kiki is rustig en houdt niet van het hypere gedrag van sommige personen. Soms is ze best mysterieus.. eh ja. Kiki vind het leuk om het brave meisje te zijn. Het is nou eenmaal makkelijker om the bad-girl te zijn, en daarom is het een kleine uitdaging. Niet dat ze het moeilijk vind, ze is nou eenmaal zo. Wel is ze erg verwend, wat haar nogal ongeduldig maakt. Ze is erg koppig en drijft haar zin door. Als Kiki je niet mag, hoef je niet te verwachten dat ze je snel vergeeft. Ze gaat je heus niet uitschelden of tegen je schreeuwen, ze negeert je gewoon. Verder is ze erg chaotisch en is ze altijd alles kwijt op haar kamer. Sommige mensen noemen haar arrogant, door haar houding, of ze zijn gewoon geintimideerd door haar wonderschone voorkomen! Ze is dan ook erg ijdel en voordat ze ergens heen moet staat ze meestal wel een uur of 2,3 voor de spiegel. verder is ze erg teder en zal ze je altijd opvangen. Ze kan goed luisteren en je kan je ei altijd bij haar kwijt.
Ze is niet gesloten, ze verteld gewoon niet graag over zichzelf. Wel over haar leven, over haar Vinny, over haar familie, maar niet over haarzelf.
Interesses: schrijven, boeken, tekenen, muziek
Studies: Ze heeft High School afgerond en wil graag bezig gaan met Journalistiek na de zomervakantie.
Kledingstijl: Vrouwelijk. Jurkjes, veel sieraden en hoge hakken. Toch kan ze soms opeens binnen wandelen op oude afgetrapte vans - wel in combinatie met sieraden en waarschijnlijk ook wel een rokje of jurkje. Ze haat broeken.
Specifieke uiterlijke trekjes: Ze is HEEEEEL schattig en haar ogen staan meestal nogal ondeugend, terwijl ze juist hele erg onschuldig is..
Extra informatie: Kiki heeft al een paar jaar een vriend, Vinny. Hij is ook Italiaans en woont in Staten Island. Ze verwacht hem het meest te gaan missen als ze in Madrid zit.

Foto:
sorry voor de foto bom ik vond ze allemaal zo leuk Sad


oh en dit is vinny, haar vriend:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kristen 'Kiki' Noah Salvatrice De Luca
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Real World Madrid :: Algemeen :: Aanmelden-
Ga naar: