The Real World Madrid

This is the true story... of a number of strangers... picked to live in a house...work together and have their lives taped... to find out what happens... when people stop being polite... and start getting real.
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Nana Sachiko Sayaka

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nana

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 31-12-10

BerichtOnderwerp: Nana Sachiko Sayaka   vr dec 31, 2010 4:34 pm

Volledige naam: Nana Sachiko Sayaka.
Bijnaam: Nana.
Leeftijd: 19.
Geslacht: Vrouwelijk.
Afkomst: Nana is geboren in Osaka, Japan. Vanwege haar studie woont ze nu in Tokio.
Familie: Nana komt uit een grote, typisch Japanse familie. Ze heeft een broer, Shouji, en die werd door haar moeder het allermeeste verwent, tot hij het huis uit ging. Ook heeft ze nog een jonger zusje, Renge. En natuurlijk haar vader en moeder, Kyosuke en Sakura. Verder heeft Nana zelf een hond, bij haar in Tokio, Hachiko. Deze hond verblijft, zolang Nana weg is, bij haar ouders.
Verleden: Moeilijk? Nee, zo kun je Nana’s verleden niet noemen. Natuurlijk, ze kreeg minder aandacht van haar moeder dan haar broer, maar dat vond ze zelf meer als normaal. Haar vader werkte van 8 uur ’s ochtends tot 7 of 8 ’s avonds, dus deze zag ze bijna nooit. Het tekort aan aandacht van haar vader schijnt nu door in haar aanhankelijke karakter. Toen Nana 6 was kreeg ze er een klein zusje bij, Renge. En ze was gek op haar, nog steeds trouwens. Simpel gezegd hat Nana een redelijk makkelijk leventje. Natuurlijk, er zijn wel eens erge dingen gebeurd, maar niet zo erg dat ze traumatisch waren.

Karakterbeschrijving: Nana is een lief en aanhankelijk meisje. Ze houdt ervan om zoveel mogelijk mensen in haar buurt te hebben, alleen zijn is niks voor haar. Ook is ze erg zorgzaam, en kan ze goed luisteren. Als je Nana eenmaal aan het praten heb gekregen zul je merken dat ze haar mond niet meer kan houden, ze is een echte kletskous. Maar over zichzelf praten doet ze niet graag, ze praat liever over anderen. Dit irriteert sommige mensen dan ook, omdat ze zo weinig over haar weten. Zelfs als ze je eenmaal vertrouwd zul je waarschijnlijk niet meer te weten komen dan de naam van haar hond. Nana kan er druk zijn, als ze eenmaal een beetje suiker op heeft is ze al half aan het stuiteren, maar dit maakt haar wel erg goed gezelschap, met haar zul je je nooit vervelen. Ze houdt er niet van om in het middelpunt van de aandacht te staan, maar genegeerd worden vind ze ook niks. Ze zal duidelijk laten merken dat ze aanwezig is, zodat niemand haar op de achtergrond laat staan.
Interesses: Nana is geïnteresseerd in erg veel dingen. Kunst, muziek, kleding, noem maar op. Ze is ook erg geïnteresseerd in filosofie en psychologie, vandaar ook haar studie.
Studies:Ze studeert psychologie. Ze hoopt dan ook psycholoog te worden. Nana kan er goed luisteren, en oplossingen verzinnen voor problemen, dus deze studie is voor haar behoorlijk simpel.
Kledingstijl: Nana heeft een redelijk normale kledingstijl, maar ze heeft er ook wat aparte dingen in verwerkt die typisch haar zijn. Vrolijk en meisjesachtig, zo kun je het het beste noemen.
Specifieke uiterlijke trekjes: Nana is best klein. Het meisje is maar 1.53 meter lang, dit is ook de reden dat ze altijd op hakken rondloopt. Hakken van 10 centimeter of hoger.
Extra informatie: -

Foto:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nana Sachiko Sayaka
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Real World Madrid :: Algemeen :: Aanmelden-
Ga naar: